EMMAS DESIGNBLOGG

Design and style from a Scandinavian perspective

Troslampa m.m.

Den briljanta trion bakom WIS design; Lisa Widén, Anna Irinarchos och Johanna Strand imponerade stort på mig på senaste möbelmässan. Det är de som står bakom den roliga lampan gjord av spetstrosor, och deras andra grejer är inte sämre de. Titta bara på den här dörren, med inbyggd synvilla av att den står på glänt, och Parade som jag inte vet om det är lampor eller bord *s* (men snygga är de likaväl) och det här supersmarta bordsunderlägget av värmetåligt silikon, som gör att man slipper fula grytunderlägg på bordet och istället får ett riktigt smycke för middagsdukningen.

troslampa
På gläntParadeSilikonComments

 • Camilla says:

  Tack!! :) Visst blev påskriset fint.. Tänkte först köpa vanligt ris, men sen kom tanken att äpplekvistarna skulle ju fungera lika bra om inte bättre.. :D Förhoppningsvis kommer det små gröna blad också..

  Lampan (på bilden ovan) är rolig.. Vet dock inte om jag skulle vilja ha den här hemma. Men det är en kul idé ;)
  Dörren är också rolig.. Känns nytt och kul.

  2006-04-04 | 09:12:03
  URL: http://camilla.hopto.org
 • Anna Irinarchos says:

  Hej Emma!

  Toppensida du har! Jo, jag såg att du skriver om Beckmanseleven Lisa Widen och det är jättekul för vi är både framtida arbetskamrater och f.d. klasskompisar (se www.wisdesign.se). Dock ser det ut som Lisa har gjort Silikongummiduken på din sida, och det är egentligen jag som gör den. Kanske fånigt att kommentera men jag ville iaf bara upplysa om det.

  Vänliga hälsningar,
  Anna

  2006-06-08 | 15:02:40
  URL: http://annairinarchos.blogg.se
 • Emma says:

  Oj, hoppsan, jag ska rätta till det!

  Jag är helt kär i den där duken, ska köpa en så snart jag får pengar. Typ i höst alltså. *s*

  2006-06-08 | 18:55:42
  URL: http://emmas.blogg.se

Comment this post here: