EMMAS DESIGNBLOGG

Design and style from a Scandinavian perspective

Annorlunda sittmöbel

Jag har aldrig sett en sittmöbel som den här förut! Nyskapande design, verkligen! Men den ser rätt skön ut, och skulle passa mig som ofta sitter på golvet. Dint heter den, finns att beskåda i fler versioner på www.futuraemporium.co.uk.
Pedestal Dint

Åh, vilken form!

Kolla in formen på de här lampskärmarna från West Elm! Så snygga och enkla. Jag vill ha bordslampan i mitt sovrum, på mitt nattduksbord som inte finns ännu...

Lampor

Söta klänningar

KlänningKlänning flisanSöta klänningar!


Hade jag haft döttrar hade jag absolut beställt sådana här klänningar från www.lillstina.se!

Ballongkjolsfunderingar

Ballongkjolarna syns överallt nu men ingen har det på sig! Jag tycker det är ett coolt plagg, och funderar på att köpa en. Men vad gör dem med ens kropp egentligen?! Det är ju inte som att man strävar efter större rumpa och höfter precis...

Den här, från Karen Walkers höst/vinterkollektion '06 är bland de snyggaste jag sett hittills:
ballongkjol

Ifall du har för mycket tid

Testa detta beroendeframkallande Googlespel. Det går ut på att gissa vilket sökord som använts för att få fram en serie bilder. Roligare än det låter!

Namnbrickor

Funderar på att köpa två sådana här brickor med mina barns namn på, och använda antingen som armband eller halsband. De passar min stil, jag gillar enkla grejer utan krusiduller. Man hittar dem, och ett par schyssta ringar,  på www.daylon.se.

Namnbrickor

Nästa gång jag är i Köpenhamn...

...så måste jag bara bo här: www.hotelfox.dk

Bland det snyggaste jag sett i hotellväg faktiskt, och inte så dyrt heller!

Rum 115 Imataca

Rum 106 Sleep Well