EMMAS DESIGNBLOGG

Design and style from a Scandinavian perspective

Shoppingdag

Var på stan idag, men hittade INGET snyggt alls! Är inte det konstigt så säg? Jo, två par jeans på H&M, men de satt inte bra, så det blev inget alls till mig. Jo, några tidningar förstås, de vanliga favoriterna Living Etc, Bolig Magasinet och Elle Decoration.

Däremot fick barnen varsin "börja-dagis-outfit". Stora fick slitna jeans, en brun tisha med inbyggd rutig skjorta och ett par boxers med Batman (han önskade sig dem så hett att jag inte kunde låta bli att köpa dem trots att de var apfula). Lillsnubben fick ett par bruna manchesterbyxor, randig tröja i orange, brunt, rosa och gult och ett orange skärp. Här är skjort-t-shirten:

T-shirt med inbyggd skjorta 

När jag kom hem sa jag att jag hade presenter med mig, men det var ju ett misstag, för oj vad besvikna de blev över att presenterna bestod av kläder! *s* Nåja, efter att det värsta gått över var de rätt nöjda iaf. Det var bara mannen som undrade lite över vart hans present var någonstans? *skäms lite* Ja ja, han har ju egna pengar att shoppa för...Comments

 • Nilla says:

  Det låter som fina kläder till barnen! Jag väntar på lite kläder från HM och då bl a bruna manchesterbyxor till sonen, och en skjort-t-shirt till dottern. (och nu sitter jag här och undrar varför jag inte beställde den fina på bilden åt min son också.)

  Ja, det där med att presenter kan betyda kläder, det är ju lite snopet kanske... :-)

  2005-08-12 | 12:00:40
  URL: http://tankebubblor.blogg.se
 • Nilla says:

  PS Nu har jag gjort ett inlägg på min sida om mitt första inköp av höstkläder till barnen. DS

  2005-08-12 | 15:19:00
  URL: http://tankebubblor.blogg.se

Comment this post here: