EMMAS DESIGNBLOGG

Design and style from a Scandinavian perspective

Shoppingsugen!

Sålde av lite gamla böcker på Blocket, och tjänade raskt ihop en tusenlapp utan minsta ansträngning. *nöjd* Men vad ska jag shoppa nu då? Jag behöver ingenting egentligen, så jag funderar på lite smink bara. Kanebomascara, grön ögonskugga, och sedan då? Har ni några roliga höstmåsten? Jag läste någonstans att det skulle bli inne med vit ögonskugga, det kanske man skulle testa?

Brun manchesterkavaj?

Jag har letat och letat, hittade till slut en på H&M, men det fanns bara en kvar och det var såklart inte i min storlek. Såg en från Mexx, men den var alldeles för detaljrik för mig. Och så en på Bruuns Bazaar, men jag tänker INTE lägga 1800 kronor på ett plagg jag använder ett halvår...

Så, fram med dem nu, alla era tips om vart de finns!

Ledsen att jag inte uppdaterat!

Jag har inte lyckats logga in, bara fått mystiska felmeddelanden hela veckan, därför har jag inte kunnat blogga alls. :-(

Men det ska bli ändring på det nu. Ska bara sova lite först. Var på bröllop igår, och är sjukt seg idag. (Hade på mig en retroblommig Denimbirdsklänning, ballerinaskor och en turkos knytkofta från Gina Tricot, ifall någon är intresserad. *l*)

Jag drömmer om lyxhotell...

Fick just en länk av en polare, till SAS Radisson i Rom. Hennes föräldrar är där just nu, och oj vad vi blev avundsjuka plötsligt! Kolla speciellt in fåtöljerna och lamporna!

 

JuniorsvitenHotellbaren 

Senaste Elle Decoration UK hade en massa tips om übersnygga hotell runt om i världen, och jag hoppas bo på detta när jag någon gång kommer till N.Y. www.hotelqt.com Det sjuka är att det är riktigt billigt!

Har ni några egna tips på fantastiska hotell?

Wohooo, Urban Outfitters here I come!

Fick tips om sajten www.shopthestates.com idag. Det är en tjänst som skickar vidare paket från webshoppar som bara skickar inom USA, så att man nu kan shoppa vart man vill och få det skickat till Sverige. Toppentjänst ju!

Och inte var det så farligt dyrt heller, de tar 5 dollar för varje paket som skickas till dem, och sedan packar de om det och skickar vidare, för bara 7 dollar får man ett enkilospaket skickat med surfacemail, och 15 dollar för airmail. Nu kan jag shoppa loss på alla coola affärer! *klickar vilt ner saker i shoppingvagnen på alla sajter*

Måste ha flera stövlar!

Stövel från Din Sko

Tittade in på Cybertess blogg och fick syn på de här supersnygga stövlarna. Och till ett bra pris också! Men de ser rätt breda ut i vaderna, så jag antar att mina pinnben kommer fladdra omkring i dem. Fast testa kan man ju alltid! *förhoppningsfull*

Jag hade ju egentligen bestämt mig för att jag inte behövde fler stövlar än de antikvita mc-stövlarna jag köpte i våras, men ett par bruna är nog nästan nödvändigt, eller vad säger ni? 

Shoppingdag

Var på stan idag, men hittade INGET snyggt alls! Är inte det konstigt så säg? Jo, två par jeans på H&M, men de satt inte bra, så det blev inget alls till mig. Jo, några tidningar förstås, de vanliga favoriterna Living Etc, Bolig Magasinet och Elle Decoration.

Däremot fick barnen varsin "börja-dagis-outfit". Stora fick slitna jeans, en brun tisha med inbyggd rutig skjorta och ett par boxers med Batman (han önskade sig dem så hett att jag inte kunde låta bli att köpa dem trots att de var apfula). Lillsnubben fick ett par bruna manchesterbyxor, randig tröja i orange, brunt, rosa och gult och ett orange skärp. Här är skjort-t-shirten:

T-shirt med inbyggd skjorta 

När jag kom hem sa jag att jag hade presenter med mig, men det var ju ett misstag, för oj vad besvikna de blev över att presenterna bestod av kläder! *s* Nåja, efter att det värsta gått över var de rätt nöjda iaf. Det var bara mannen som undrade lite över vart hans present var någonstans? *skäms lite* Ja ja, han har ju egna pengar att shoppa för...

Nää, nu har grannen spelat country i två timmar!

Nu får det faktiskt räcka, jag börjar tröttna på att lyssna på country och dansband på en volym som gör att jag hör texten i alla låtar! Vad ska jag sätta på för musik för att dränka honom? *funderar* En av H:s gamla synthplattor kanske? Nää, då blir det ju inte roligare för mig iaf... Jag tror det blir en klassiker, någon av lambs gamla skivor.

 Sådär, mycket bättre! *lutar mig tillbaks, nöjd*

Hittade en ny webshop!

Fick tips om en ny sajt, www.olydig.se. Hittade massa fina väskor jag ville ha, kolla på de här!

 

Väska från olydig.seVäska från olydig.se 

 

Urban Outfitters har så mycket fint...

FjärilspåslakanFin brun plyschfåtöljPraktiska kuber, kan vara både bord och hylla

Jag vill åka till N.Y. och shoppa! London är förstås närmre, men så mycket tråkigare.

Väggtextil från Urban Outfitters

Väggtextil från Urban Outfitters

Jag älskar retroblommiga mönster, och just nu skulle jag vilja klä hela mitt hem i sådana här tyger! Varför skickar inte Urban Outfitters till Sverige?! *surar*

Första inlägget

Tjenamors!

 Här tänkte jag skriva om snygga saker jag ser, folk som gör mig förbannad, fantastiska filmer, coola kläder och inspirerade infall över huvud taget. Välkomna!